Λοταρία

Λοταρία

Οι ρίζες της Λοταρίας χάνονται πολύ βαθιά στην ιστορία. Έχει γίνει αναφορά για την ύπαρξη του παιχνιδιού στα αρχαία χρόνια της Κίνας ή ακόμα και στην περιοχή της Ιερουσαλήμ, όμως κανένας δε μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια από πού ξεκινάει το ταξίδι του αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε όμως να ισχυριστούμε με βεβαιότητα πως το παιχνίδι γνώρισε σημαντικές στιγμές στην Αμερική και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο που βρήκε σε αυτό στιγμές διασκέδασης. Η δημοτικότητα πάντως του παιχνιδιού σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν παίζεται είναι μεγάλη είτε παίζεται απλά για διασκέδαση είτε με αληθινά χρήματα. 

Πως παίζεται η Λοταρία

Υπάρχουν πολλά είδη Λοταρίας που παίζονται στο διαδίκτυο και καθένα από αυτά έχει παρόμοιους κανόνες, εύκολους να τους ακολουθήσει ακόμα και ένας αρχάριος παίκτης. Πρόκειται για παιχνίδια κληρώσεων που μοναδικός σκοπός παραμένει η πρόβλεψη των κληρωθέντων αριθμών προκειμένου να κερδίσει κάποιος το μεγάλο έπαθλο. Πολλές φορές υπάρχουν μεγάλα τζακπότ που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παικτών και δημιουργούν προσδοκίες. Αρκεί να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποια Λοταρία και να διεκδικήσετε μερίδιο από τα μεγάλα ποσά που μοιράζονται καθημερινά. Προβλέψτε σωστά τα τυχερά νούμερα και κερδίστε ένα μεγάλο τζακπότ αλλάζοντας οριστικά τη ζωή σας.

Που μπορεί να παίξει κάποιος Λοταρία

Οι Λοταρία δεν αποτελεί ένα από τα κλασικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως το Λόττο  ή το Τζόκερ. Μπορεί κάποιος να παίξει Λοταρία στο διαδίκτυο και μία πολύ καλή επιλογή είναι οι Λοταρίες στο Ladbrokes. Πρόκειται απλά για Λοταρίες που διεξάγονται σε ξένες χώρες και όχι για ένα παιχνίδι όπως το Λόττο του ΟΠΑΠ. Παίζοντας online Λοταρία μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγάλα μπόνους των εταιριών και τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες για να αυξήσετε τα διαθέσιμα χρήματά σας.