Πάμε Στοίχημα

Πάμε Στοίχημα

Στην προσπάθεια ο ΟΠΑΠ να ανταγωνισθεί τις διαδικτυακές εταιρίες στοιχηματισμού και να δημιουργήσει ένα παιχνίδι εξίσου θελκτικό με αυτό στο ίντερνετ, το 2000 ξεκίνησε τη διεξαγωγή του Πάμε Στοίχημα. Στην αρχική του μορφή το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα περιλάμβανε ποδοσφαιρικούς αγώνες και ο παίκτης περιοριζόταν στην πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος αυτών. Σταδιακά όμως και με το πέρασμα του χρόνου προστέθηκαν αθλήματα όπως το Μπάσκετ, το Τένις και η Φόρμουλα 1 ενώ δημιουργήθηκαν και επιπλέον στοιχηματικές επιλογές όπως το Ημίχρονο – Τελικό ή το Under – Over στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Πως παίζεται το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα αποτελεί ένα παιχνίδι προβλέψεων με προκαθορισμένη απόδοση, στο οποίο ο παίκτης αφενός γνωρίζει το ποσό που μπορεί να κερδίσει αν επιβεβαιωθούν όλες του οι προβλέψεις και αφετέρου μπορεί να προσαρμόσει το ποσό αυτό πάντα με βάση τα χρήματα που είναι σε θέση να στοιχηματίσει. Κάθε Παρασκευή και Τρίτη εκδίδεται το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι διαθέσιμες αναμετρήσεις των επόμενων ημερών. Από αυτές τις αναμετρήσεις θα πρέπει ο παίκτης να κάνει τις επιλογές του και να ποντάρει τα χρήματά του. Κάθε αγώνας φέρει ένα συγκεκριμένο κωδικό τον οποίο ο παίκτης θα πρέπει να μεταφέρει στο δελτίο του Πάμε Στοίχημα και δίπλα να σημειώσει την πρόβλεψή του είτε αυτή αναφέρεται σε ένα απλό στοίχημα είτε σε ένα ειδικό όπως προαναφέραμε. Στο δελτίο που συμπληρώνει ο παίκτης υπάρχουν συγκεκριμένα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν και η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και κατανοητή ώστε να διευκολύνονται όλοι οι παίκτες. Το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού είναι το 0,5€ ενώ το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος ανά δελτίο ορίζεται στο 1.000.000€. Ένα κουπόνι Πάμε Στοίχημα μπορεί να κατατεθεί μέχρι και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα που περιλαμβάνεται σε αυτό.

Που μπορεί κάποιος να παίξει Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα αποτελεί αποκλειστικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ και η κατάθεση ενός δελτίου μπορεί να γίνει μόνο στα πρακτορεία του οργανισμού. Μπορεί να μην υπάρχει online Πάμε Στοίχημα όμως για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να στοιχηματίσετε στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές εταιρίες online στοιχηματισμού που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Το στοίχημα στο ίντερνετ δεν διαφέρει σε τίποτε από το Πάμε Στοίχημα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι αποδόσεις στο διαδίκτυο είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές που προσφέρει ο ΟΠΑΠ. Επιπλέον οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μπόνους στους παίκτες που τις επιλέγουν βοηθώντας έτσι να αυξήσουν τα διαθέσιμα χρήματά τους.